Nauki Przyrodnicze i Medyczne 1(31)/2021 Cały numer PDF cały numer Gęstość odżywcza bundzu koziego, kozio-owczego i kozio-krowiego na podstawie zawartości składników mineralnych Jolanta Baran (Karpacka Państwowa Uczelnia w Krośnie)Nutrient density of mineral ingredients in goat, goat-sheepPDFDOI: 10.5281/zenodo.5261745 Przyrodnicze i społeczne skutki powstania zbiornika dobczyckiego w świetle opinii mieszkańców Agnieszka Topa (Uniwersytet Jagielloński) Natural and social consequences of creation of the dobczyce reservoirPDFDOI: 10.5281/zenodo.5261711 Konsumencka ocena atrakcyjności jogurtów Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran, Ewelina Haręzga-Ciurkot (Karpacka Państwowa Uczelnia w Krośnie) Consumer evaluation of yogurt attractivenessPDFDOI: 10.5281/zenodo.5261636